Chef

Jasper Schoorl

Na als kelner in Amsterdam en Zwitserland te hebben gewerkt heb ik op 23-jarige leeftijd een gerenommeerde Franse koksopleiding gevolgd.

Sindsdien heb ik als (Chef)kok gewerkt in Amsterdam, Zwitserland, Oostenrijk en Canada. Trendy restaurants, 4 en 5 sterrenhotels, een sterrenrestaurant, diverse exclusieve cateraars en bekende brasserieën staan op mijn cv. Sinds 2005 werk ik als privé cateraar en freelance chef.

Mijn kookstijl omschrijf ik als internationaal modern-klassiek waarbij ik altijd gebruik maak van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en seizoensproducten. Ik streef altijd naar een intense smaakbeleving waarbij ik gebruik maak van zeer klassieke tot aan de modernste kooktechnieken. Alles op en rond het bord wil ik altijd overtuigend en met passie aan u kunnen presenteren.

Studenten Hotelschool

Indien nodig laat ik mij assisteren bij de bediening en het opmaken van de gerechten. Bij voorkeur neem ik hiervoor studenten van de hogere hotelschool mee

Hospitality Management

In 2009 ben ik naast mijn werk begonnen met de Bacheloropleiding “International Hospitality Management” aan Stenden University in Leeuwarden (Hogere Hotelschool). Deze opleiding heb ik in 2013 succesvol afgerond.