Ceviche van wilde zeebaars, variatie bereidingen van tomaat, tuinkruiden
Pinot Gris Colmar Cuvée Tradition 2016
•••••
Gepocheerde eendenlever, rode biet, passievrucht, Szechuan peper
Knoll Riesling Ried Loibenberg Smaragd 2013
•••••
Bisque van langoustines, tarbot, venkel, appel, dragon
Lucien Muzard Puligny-Montrachet Blanc 2012
•••••
“Dry Aged” entrecote, linzen uit “Le Puy”, schuim en krokant van Parmezaan
Jordan Cabernet Sauvignon “The long Fuse” 2014
•••••
Ravioli’s met doperwtjes, artisjok, shi-take, walnoot,rucola, ricotta en gorgonzola
•••••
Langzaam gegaarde kabeljauwfilet, klassieke saffraanrisotto, groene asperges
Domenico Clerico Barbera d’Alba Trevigne 2015
•••••
Zeeduivel-panchetta, beurre blanc vadouvan, zwarte linguini, bereidingen van bloemkool
•••••
Lamsrug en schenkel, pommes Anna van Malta, gefermenteerde cranberry
•••••
Vijg “à Point 2020”, Roquefort A.O.C.
Rey Fernando de Castilla Pedro Ximenez
•••••
Chocolade wit / donker, duindoorn van Terschelling
Des Forges Côteaux-du-Layon St Aubin 2017
•••••
Crêpes “Suzanne”, boekweit, mango, passievrucht, limoen